- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кольрабі
Сырое или приготовленное? Как правильно есть овощи - Интерфах-Запад
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.03.2014
Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі
Кольрабі
Сырое или приготовленное? Как правильно есть овощи - Интерфах-Запад
Интерфах-Запад Впрочем, любая капуста, от белокочанной до брюссельской и кольраби, полезна человеку как в сыром, так и в приготовленном виде. Тем не менее, в сырой капусте брокколи (как и во всех прочих капустах, а также в кресс-салате) содержатся ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.03.2014
Дивитись всі новини в розділі Кольрабі