/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Печень по-итальянски - Народная Газета



Народная Газета
Ингредиенты: печень куриная или утиная — 500 г, лук репчатый — 1—2 шт., маргарин — 2 ст. л., мука — 1 ст. л., сметана нежирная — 2 ст. л., морковь средней величины — 1 шт., лук-порей — 1 шт., зелень — по вкусу, растительное масло для жарки, соль, черный перец — по вкусу.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.03.2014




Дивитись всі новини в розділі Маргарин