/ Стрічка новин
/ Землі і об'єкти сільгосппризначення
/ Переробні підприємства
Ціна та якість продукції – головні чинники конкуренції на світовому ринку м'яса, – Микола Бабенко - Аграрний тиждень
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.08.2020
Новини про переробні підприємства, новинки, детальна інформація відносно переробного підприємства
Переробні підприємства
Ціна та якість продукції – головні чинники конкуренції на світовому ринку м'яса, – Микола Бабенко - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.08.2020
Дивитись всі новини в розділі Переробні підприємства