- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно пшеничне
У Китаї відзначають Лічунь - початок весни. Фоторепортаж - Укрінформ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.02.2014
Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного
Борошно пшеничне
У Китаї відзначають Лічунь - початок весни. Фоторепортаж - Укрінформ
Укрінформ Їх готують з пшеничного борошна, фарширують бобовими паростками, молодими пагонами черемші і вермішеллю з картопляного борошна, після чого обсмажують або тримають на пару. Чуньбін, або весняний млинець, символізує очікування ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне