/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


У Китаї відзначають Лічунь - початок весни. Фоторепортаж - Укрінформ



Укрінформ
Їх готують з пшеничного борошна, фарширують бобовими паростками, молодими пагонами черемші і вермішеллю з картопляного борошна, після чого обсмажують або тримають на пару. Чуньбін, або весняний млинець, символізує очікування ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне