/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Рецепти різдвяного гусака – для рівненських господинь - ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2014
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Рецепти різдвяного гусака – для рівненських господинь - ОГО
ОГО Гусака слід попередньо замаринувати. Можна обробити тушку наборами для гриля, соусами для запікання птиці, соєвим соусом, медовим, сіллю та перцем, сумішшю з гірчиці та майонезу, перекласти шматочками лимону та влити всередину сухе вино, начинити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2014
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці