/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Великодню паску печуть на найкращих дріжджах - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Великодню паску печуть на найкращих дріжджах - Gazeta.ua
Gazeta.ua Температура повинна бути не вище 35 градусів. Борошно — кімнатної температури, не холодне. Його обов'язково треба просіяти. Для замішування тіста бажано використовувати суміш жирів. Якщо брати вершкове масло, то можна додати 1-2 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове