/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Печенка по-венециански с овощным салатом: просто и элегантно - РИА Новости



РИА Новости
3. Из маслин удалите косточки. Для этого раздавите их дном консервной банки или пиалой и прямо руками выньте сердцевину. 4. Выложите овощи в миску, добавьте маслины и шпинат. Перед подачей влейте заправку и хорошенько перемешайте. Теги: Москва, Еда и напитки, Хобби ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Шпинат