- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Блины начиняют дикой уткой - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.12.2013
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Блины начиняют дикой уткой - Gazeta.ua
Gazeta.ua Главное здесь - выдержать последовательность. Прежде всего на масле поджаривают зубчик чеснока без сердцевины. Не будет острого запаха. Постепенно добавляйте порезанные баклажан, цукини или обычный кабачок, лук, морковь, болгарский перец. В конце соль, перец и томаты ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Баклажан